O soutěži

Anketa o nejlepšího hráče posledního utkání
Odpovědět
Addax
Příspěvky: 1234
Registrován: 10. 05. 2012, 13:59
Bydliště: Praha + Na Stínadlech Teplice
Kontaktovat uživatele:

O soutěži

Příspěvek od Addax » 23. 08. 2013, 19:23

Soutěž vyhlášená fanklubem, ve které je jím v každém ligovém kole odhlasován nejlepší hráč teplického týmu odehraného zápasu. Na konci soutěžního ročníku GL bude slavnostně vyhlášen celkový vítěz ze souhrnu všech kol.

Addax
Příspěvky: 1234
Registrován: 10. 05. 2012, 13:59
Bydliště: Praha + Na Stínadlech Teplice
Kontaktovat uživatele:

Jak se k vítězi dojde?

Příspěvek od Addax » 23. 08. 2013, 23:56

Na tomto fóru pro veřejnost, v tomto samostatném tématu, máme pro každé kolo vytvořen jeden separátní "chlívek", ve kterém je umístěna klikací anketa se jmény hráčů, kteří nastoupili v utkání. [s]Klikat na hráče (čili hodnotit) mohou pouze zde registrovaní členové fanklubu, psát příspěvky do těchto chlívků mohou, spolu s členy fanklubu, i všichni ostatní.[/s]

Od jarní části sezóny 13/14 může hlasovat v anketě každý registrovaný uživatel.

Anketní hodnocení probíhá po skončení zápasu až do následujícího čtvrtka do půlnoci. Pokud do této doby vzejde hráč jako jediný s nejvyšším počtem hlasů, vyhlásí se jako vítěz kola, ukončí se hlasování, chlívek se uzamkne a přemístí do koše (Melda, AkaKchan).

V případě rovnosti nejvíce dosažených hlasů u dvou a více hráčů ke čtvrteční půlnoci:
proběhne dodatečné hlasování následný den v pátek, jen o těchto hráčích s rovným počtem hlasů. Už ne klikáním v anketě, ale přidáním hlasu v příspěvku do chlívku, od kteréhokoli člena fanklubu. Ať už jen jednoho, nebo třeba všech. Rozhodující bude opět půlnoc, v tomhle případě ta páteční. Ale tentokrát definitivně konečná. Protože když bude opět parita (už tedy dost nepravděpodobná), vezmou se v úvahu všechny body, které hráč nasbíral. Tedy ne za vítězství v předešlých kolech, ale souhrn všech hlasů, co dostal od 1. kola.

Poté se objeví vítěz v druhém chlívku zde (Melda). Spolu s celkovou statistikou.
Jako finální fáze je vytvořena grafická podoba - kartička vítěze kola, která se objeví zde v chlívku "Tabla vítězů" a na nástěnce v kabině hráčů.

Vyhlášen vítězem celého ročníku bude hráč s největším počtem výher v jednotlivých kolech. V případě rovnosti vítězů kol opět rozhodnou celkově nasbírané body (kolikrát na něj kdy bylo kliknuto v souhrnu všech 30 kol).

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů