Česká reprezentace

Všechno co vás zajímá
Odpovědět
Uživatelský avatar
Marky
Předseda fanklubu
Příspěvky: 3378
Registrován: 11. 05. 2012, 06:16
Bydliště: Novosedlice

Česká reprezentace

Příspěvek od Marky » 11. 09. 2013, 09:16

Tak jsme již očekávaně nepostoupili na MS. Řekl bych že z lehké skupiny. Ale když doma porazíme jen Maltu tak co chcem... Aspoň odešel Bílek...
Nevím proč ale nový trenér až po skončení kvalifikace. Jsou před námi dva soutěžní zápasy kde nám o nic moc nejde tak proč to nezkusit změnit už teď, ne až v další kvalifikaci?
Mohl by to vzít ten Zeman. Jeho útočná filosofie se mi líbí, a pokud bychom nepostoupili - nic nového by se nedělo ale bylo by na co koukat... piiivo

Uživatelský avatar
Kozel
Člen fanklubu
Příspěvky: 618
Registrován: 17. 05. 2012, 16:05
Bydliště: Děčín

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Kozel » 11. 09. 2013, 10:10

Já si myslím,že s každým dalším zápasem uvidíme, že Bílek nebyl tak tragický trenér, jeho největší slabinou je komunikace v médiích a s médii. Svezl se na vlně nevole s Peltou a jeho skvadrou, proti, které se nedokázal vymezit.
Nebude tak důležité, kdo bude novým trenérem, jako to, jaký vývoj nabere Peltova nebo vůbec svazová politika. Je potřeba udržet stávající sponzory a nové získat, bez důvěry společnosti ve fotbalové hnutí to nepůjde. Nemůže se stávat, aby v předvečer zápasu poslední šance, jaký se hrál v úterý, v televizi běžela reportáž o tom jak T-Mobile a Gambrinus zvažují, že opustí fotbal!!! Nebo dnes, že Český Lev v KHL má na sezonu 3/4 miliardy, tedy 3x tolik, co Sparta na fotbal.
Fotbal musí opravit fasádu a dokázat, že současné vedení asociace nemají v rukou stejné mafiózní existence, jako byli: http://sport.lidovky.cz/od-cekana-pres- ... fotbal_mpr
To v případě Pelty a Berbra ale půjde těžko investorům dokazovat.
Lépe nebude, dokud se nové tváře nenaučí bafuňařit a nezískají postavení a moc uvnitř asociace.

Karel Nicek
Příspěvky: 62
Registrován: 12. 06. 2013, 22:33

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Karel Nicek » 11. 09. 2013, 14:08

Trenér Zdeněk Zeman. Možná ještě Komnacký, Uhrin, Beránek. Do vedení fotbalu Petra Čecha, nebo ještě lépe Pavla nedvěda.

melda
Člen výboru fanklubu
Příspěvky: 1883
Registrován: 10. 05. 2012, 20:49

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od melda » 11. 09. 2013, 17:20

Karel Nicek píše:Trenér Zdeněk Zeman. Možná ještě Komnacký, Uhrin, Beránek. Do vedení fotbalu Petra Čecha, nebo ještě lépe Pavla nedvěda.
...a proč by do toho našeho "bordelu" vyjmenovaní lezli ? Jim o peníze nejde, to je pravda, ale proč by měli dávat v sázku svou pověst, když s tím stádem stejně nepohnou ?!? To není jen ten nejviditelnější vrchol "všeho" - ta provázanost je až do okresů...bohužel ! Dokud se nezmění klima ve společnosti a to tak, že.... pokud děláš nepravost, jsi vinen, padni komu padni ...tak se nic nezmění !
Je to běh na hóóódně dlouhou trať a já tedy cíl nevidím ani na obzoru, natož dosažitelný cervena-karta

Martas
Člen výboru fanklubu
Příspěvky: 381
Registrován: 01. 02. 2013, 00:08

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Martas » 11. 09. 2013, 19:10

bohužel, český fotbal je na ústupu. I kdyby repre trénoval samotný Bůh, s tím materiálem, který má k dispozici, toho moc neudělá. Kde jsou ty časy, kdy čeští reprezentanti hráli ve špičkových klubech v Anglii, Německu, Itálii atd. Teď už zbyli jen Rosa s Čechem, a to je hodně málo. A nějaký extra vzestup nečekám ani v další kvalifikaci na EURO. Snad nám Tepličky budou dělat víc radosti.

Uživatelský avatar
Kozel
Člen fanklubu
Příspěvky: 618
Registrován: 17. 05. 2012, 16:05
Bydliště: Děčín

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Kozel » 12. 09. 2013, 09:36

Martas píše:bohužel, český fotbal je na ústupu. I kdyby repre trénoval samotný Bůh, s tím materiálem, který má k dispozici, toho moc neudělá. Kde jsou ty časy, kdy čeští reprezentanti hráli ve špičkových klubech v Anglii, Německu, Itálii atd. Teď už zbyli jen Rosa s Čechem, a to je hodně málo. A nějaký extra vzestup nečekám ani v další kvalifikaci na EURO. Snad nám Tepličky budou dělat víc radosti.
V roce 1976 jsme byli mistry Evropy s hráči federální ligy, v době, kdy vládli v lize Bohemians a jejich hráči tvořili skoro celý národní tým, jsme porazili Itálii na její půdě. Je to o trenérovi a o systému práce asociace. Když se tohle dělá pořádně, jsou odchody hráčů do kvalitních západních klubů až druhotným efektem. Současný stav a korupční prostředí, jak o něm psala Melda, nemůže vychovat kvalitu. Ani hráčskou ani trenérskou ani rozhodcovskou ani bafuňářskou.
Ale zlom může nastat ze dne na den, není to tím, že bychom nechtěli nebo neuměli. Korupce je neviditelná, spíš se dá její působení přirovnat k psychologii. Kdo ji ukočíruje na rozumnou mez a přesvědčí veřejnost, že není, ten pohne kormidlem.

Addax
Příspěvky: 1234
Registrován: 10. 05. 2012, 13:59
Bydliště: Praha + Na Stínadlech Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Addax » 12. 09. 2013, 14:18

Kozel píše: V roce 1976 jsme byli mistry Evropy s hráči federální ligy, v době, kdy vládli v lize Bohemians a jejich hráči tvořili skoro celý národní tým, jsme porazili Itálii na její půdě.
Pro doplnění. Do onoho mistrovství, které jsme vyhráli, čs. lize vládli především Slováci, Trnava a Slovan a my jsme měli zastoupení v repre jen malým zlomkem. Taky dodnes si ten titul Slováci přivlastňují, že patří vlastně jim. Pravda, od té doby už žádné tituly nesbírali a jejich hegemonii v lize jsme zlikvidovali. Byly to naše týmy, Dukla, Ostrava, Brno, Sparta, které je vystřídaly na trůnu. Bohemka až v r. 1983.

Karel Nicek
Příspěvky: 62
Registrován: 12. 06. 2013, 22:33

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Karel Nicek » 12. 09. 2013, 16:19

Petr Čech se vyslovil, že by měl zájem jít do vedení našeho fotbalu. Pavla si taky umím představit. Oni ty aféry jsou ale všude nejen u nás. Myslím si, že máme dobré hráče v repre, ale prostě někdy si to sedne a někdy ne. Euro 1996 jsem byli druhý na ME a také hráli převážně hráči z ligy a pak teprve odešli do velkých klubů. Nemyslim si, že by to byla chyba trenéra ale. Pokud jste viděli naše poslední dva zápasy, tak co na to říct? Chyba trenéra? Proti Arménii tutovky v první puli a v druhém poločase další. RAbušic tam měl hodně velkou šanci třeba a pak ty závary hlavičky a nepadlo to tam prostě. První gol po hrubce Michala Kadlece. Proti Italům zas chyba Petra Čecha, hned penalta když do toho gebre šel blbě a Baloteli upadl i když si myslim, že to nasimuloval. Rosický musel být střídán, Darida musel být střídán, trenér neměl možnost takticky střídat vůbec. I proti arménii nemohl takticky střídat, aby tam dal ještě utočníka na konec, jelikož Davidovi bylo blbě na zvracení. Mohl by tam být jakýkoli trenér a s tímto by nic nezmohl. K tomu zranění hráči, nebo jsou z formy. Pak je jediná možnost dát do zápasu nové hráče, ale dávat je tam do tak duležitých zápasů? No řekněte jak by jste reagovali vy? Vyrukovali by jsme na Arménii a Itálii s hráči co nejsou do týmu ještě zabudovaný? Ne ne trenér opravdu neměl moc možností a hrál prši s kartama co měl. Že nevybudoval stabilní tým? Jak by mohl, když Necid přestal hrát, Fenin šel dolu, další hráči se zranovali, končili kariéru neměli formu atd. Musel furt hledat a zařazovat do týmu nové hráče. Pak tým postrádal tvář no. To ovšem není jeho chyba. Kdyby měl k dispozici hráče jako za Karla B. kdy každý věděl kdo bude hrát a jen se zařazovali na střídačku hráči co na sebe upozornili, tak by to bylo jiné. Prostě někdy si to sedne a někdy ne. Bílek měl těžkou práci u reprezentace, namlsaní fanoušci, kteří byli strašný. Takové osobní utoky na trenéra a neslušné chování vůči němu strašný. Pokud to hráči četli, tak snad k němu nemohli mít ani žádný respekt. Krom toho v takovém tlaku snad trenéři nemohou mít ani klid na práci. Nedivil bych se, že hráči měli v hlavě, v podvědomí, že si to naši lidi ani nezaslouží nějaké MS. V nějakých zápasech přistup hráčú nebyl dobrý, ale čím to bylo? Bílek, Komnacký, Pešice, Šmicer neumí hráče motivovat a psychicky je připravit? Nebo to bylo něčím jiným? Celkovou atmosférou, kterou vytvořili fanoušci, novináři a hráči do toho nedali to potřebné srdíčko a chut a místo toho se jim někde v podvědomí pohybovalo, že si to ani ten náš fanoušek nezaslouží? Michala Bílka si vážím, udělal u reprezentace kus práce. Výsledky nebyly takové sice, ale nejsem si jistý, že by to bylo tím, že neuměj trénovat. Český fanoušek a novinář týmu nepomohl.

Karel Nicek
Příspěvky: 62
Registrován: 12. 06. 2013, 22:33

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Karel Nicek » 12. 09. 2013, 16:31

Ještě dodám, že v repre by se snad ani motivovat hráče nemělo muset. Tam už hraje roli i to jak každý hráč přístupuje k naší zemi a jaký k ní má vztah. Pokud trenér má z naší elity na výběr z hráčů, kteří jsou frajeři a nebo nemají takovej vztah vlastenecký k naší zemi tak se to taky může projevit. Je mraky, opravdu mraky věcí co se mohli podepsat pod to všechno. Když si pak čtu fora, co tam píšou lidi na adresu trenéra, tak mi to hlava nebere. Slušnost, úcta, pokora, morálka nikde prostě. Pokud máme u nás tolik lidí bez těchto vlastností, tak jak chcem budovat dobrý stát a dobrý reprezentační tým?

Martas
Člen výboru fanklubu
Příspěvky: 381
Registrován: 01. 02. 2013, 00:08

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Martas » 12. 09. 2013, 22:54

Kozel píše:V roce 1976 jsme byli mistry Evropy s hráči federální ligy, v době, kdy vládli v lize Bohemians a jejich hráči tvořili skoro celý národní tým, jsme porazili Itálii na její půdě.
Teď sice trochu kdyby a možná, ale kolik z tehdejších hráčů by zůstalo v čs. lize, pokud jim bylo umožněno odejít do zahraničí. Byla to opravdu výborná generace hráčů, podobně jako ta, která vyhrála ME 1996 a svůj vrchol měla na ME 2004. Takové hráče momentálně nemáme, bohužel :cry:

Uživatelský avatar
Marky
Předseda fanklubu
Příspěvky: 3378
Registrován: 11. 05. 2012, 06:16
Bydliště: Novosedlice

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Marky » 14. 11. 2013, 14:49

Kdyby si někdo chtěl zasoutěžit o lístky na repre na celý rok :-)
http://gambrinusligatrophytour.cz/2-soutez.html

Uživatelský avatar
Marky
Předseda fanklubu
Příspěvky: 3378
Registrován: 11. 05. 2012, 06:16
Bydliště: Novosedlice

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Marky » 23. 02. 2014, 20:54

Co říkáte na los kvalifikace na EURO 2016?
http://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php? ... mplid=1484
na postup to asi bohužel nevidím. A škoda, že nezačínáme v Holandsku. To bych se jel docela podívat. Poslední zápas už o nic nepůjde. Možná bychom ale zašel i na Holandsko v Praze...

Uživatelský avatar
Jan Janek
Trojnásobný vítěz Tipovačky
Příspěvky: 321
Registrován: 17. 05. 2012, 16:23
Bydliště: Dobříč

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Jan Janek » 24. 02. 2014, 08:22

No já bych to jako obvykle ve svém bezbřehém optimismu tak černě neviděl - skupina je to těžká jako hrom , na druhou stranu - třeba nás tandem Brückner - Vrba s něčím překvapí.

Noymi
Člen fanklubu
Příspěvky: 1403
Registrován: 14. 05. 2012, 15:40
Bydliště: Litoměřice

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Noymi » 24. 02. 2014, 09:02

Já to vidím optimisticky: Boj o třetí místo s Islandem.

Uživatelský avatar
Marky
Předseda fanklubu
Příspěvky: 3378
Registrován: 11. 05. 2012, 06:16
Bydliště: Novosedlice

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Marky » 24. 02. 2014, 10:16

Tak oni ani Turci nebudou vyhrávat všechno. Rád bych byl mile překvapen :-)

Uživatelský avatar
Marky
Předseda fanklubu
Příspěvky: 3378
Registrován: 11. 05. 2012, 06:16
Bydliště: Novosedlice

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Marky » 11. 10. 2014, 16:33

Tak jaká byla včera repre? Já jsem viděl jen do 1:1 a to i tak sporadicky. Ty dvanáctky mě zabíjej :-D ale šest bodů je suprovejch. Kdo by to čekal...
To bych se snad i jel podívat do Práglu na Island...

Uživatelský avatar
Marky
Předseda fanklubu
Příspěvky: 3378
Registrován: 11. 05. 2012, 06:16
Bydliště: Novosedlice

Re: Česká reprezentace

Příspěvek od Marky » 11. 02. 2015, 10:30

Chystáte se někdo ne mistrovství "21"? Myslím si, že by nebylo na škodu, pokud by byl zájem, jet i společně ve větším počtu...

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů